romybb

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tretia.

Dnes som stretol kamaráta, alebo skôr známeho, zo slušnosti som sa spýtal, na rodinu, na neho. Že či stále pracuje v tom zaprdenom Harmanci, tam kde žijem ja s rodinou, kde mi žijú bratanci. A že už nie, že ho koncom novembra prepustili, na otázku „Prečo?“, že má veľkú hubu. Debili.
Dnes som stretol kamaráta, alebo skôr známeho, zo slušnosti som sa spýtal, na rodinu, na neho. Že či stále pracuje v tom zaprdenom Harmanci, tam kde žijem ja s rodinou, kde mi žijú bratanci. A že už nie, že ho koncom novembra prepustili, na otázku „Prečo?“, že má veľkú hubu. Debili. Kvalifikovaný človek, čo tam roky odkrútil, no prišiel nový vedúci a ten vodu zamútil. Neodborné hovädo, no asi odniekaľ z Blavy, čo sa tomu nerozumie, nakopať ho do hlavy. Ale je nový riaditeľ, tak si ho tam nastrčil a človeka rozumného pre svoj názor vystrčil. Rozumie sa svojej práci, asi jak hus do piva, ale nohy z riti trčia, tak je šéf, tak to býva. Za komančov podnik, kde sa milióny rodili, teraz sa však točí v sračkách, tak ho kurvi rozbili. Keď som sa ho spýtal prečo, nech mi povie konkrétne, že vyslovil si svoj názor, že pár razy nesmierne. Takže zmení mu funkciu, či sa mu páči, či nie, lebo, že keď neprijme to, výpoveď ho neminie. Chlap radšej dal výpoveď a vzal si svoje odstupné, bez boja len sklopil uši, jak teliatko otupné. Nieže by využil právo a zákonné dôvody, že prepustiť ho nemôžu, len tak z reči do huby. Že on hádať sa nebude, že to žiadny zmysel nemá, že dostal aspoň odstupné a bez poškodenia mena. Ako potom ľudia chceme na Slovensku dobre žiť, keď si od takýchto chujov, dáme spraviť z hlavy riť. Ako chceme, aby začali nám títo riadne platiť, keď naserú nám na hlavy a ešte sa dáme zmlátiť...

moja tvorba | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014