romybb

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Štvrtá

Narodil som sa v krajine plnej pokoja a mieru. Dnes politici tu kradnú tak, že už nemajú mieru. Poctivou prácou tu človek nezarobí ani na chlieb, a keď trochu pošťastí sa, tak nemá naň čo si natrieť.
Narodil som sa v krajine plnej pokoja a mieru. Dnes politici tu kradnú tak, že už nemajú mieru. Poctivou prácou tu človek nezarobí ani na chlieb, a keď trochu pošťastí sa, tak nemá naň čo si natrieť. Pýšime sa, aký sme my u nás veľký demokrati a zatiaľ aj z toho mála čo máš tak ti vláda skráti. Aj za tieto rými, ktoré píšem keby predávam ich, SOZA hneď si pýta podiel, no ja vykašlem sa na nich. Slovensko je preplnené bilboardami politikov, samé lži a prázdne sľuby, nikto tomu neunikol. Ľudia sa už boja povedať si doma názor vlastný, na prácu či politikov, správajú sa ako blázni. Ja tu žijem, som doma a nesmiem si nič povedať? No takú ešte nehrali, čo chcem budem kričať, spievať. Ľudia veď už sa nebojte, vyjsť do ulíc zakričať si, že ste tu fakt nespokojný, nech už prídu lepšie časy...

moja tvorba | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014